Tråkigt

Snart har denna vecka gått, bara några dagar kvar på månaden också. Jag har haft fullt upp med jobb och visningar. Det har gått skapligt men vart är min grupp? de måste få lite fart nu annars så kan jag säga bye bye till Boston. Jag har inte aktivitet på mer än två än så länge. Pusst det känns inge bra. Ska kolla i morgon hur det står till. Fredag är ju sista dagen att lägga in best. Känner mig lite hängig just nu, jag som har mått så bra med min kost och vikten som hela tiden går stadigt neråt. Skulle behöva ut och shoppa, nya kläder skulle göra susen tror jag. Men icke det finns inte utrymme för det nu, får se i feb om den månaden är bättre ekonomiskt. Nu får man bara kämpa på och ta dagen som den kommer. Har det tufft på jobbet också, trivs inge vidare, tråkigt och otroligt långa dagar. Inget händer känns det som, jag bara finns där. Jag längtar tills på fredag då ska jag i alla fall klippa mig, otroligt skönt jag ser ut som ett troll. Jag är trött på pappa som hela tiden tjatar om nya saker som ska göras. Nej nu är det natti. Ny fantastisk dag i morgon :-) 


PowerYoga

Nu ska det bli... jag har börjat med yoga. Min underbara personliga tränare Jeanette trodde att det skulle passa mig. Var med på ett pass idag och gud va det var roligt, skönt för kroppen att bara sträcka ut. Som avslutning var det 10 min avslappning nerbäddad i en skön filt med lugn musik, jag kände mig väldigt smidig trots min ålder och hängde med på alla rörelser som vi gjorde. Passet var 75 min men det gick otroligt fort. Hoppas jag slipper träningsvärk i morgon. Sedan blev det Olearys igen med match Timrå mötte Färjestad, men min tur varade inte på bortamatcher så de losade med 6-3. Men en spännande match var det i alla fall. Sallad till middag i dag, nu får det bli ett slut på att äta ute varje helg, detta går ju inte i längden eller?? God mat har de i alla fall där och ölen smakar nog också bra enligt L-G. Vilket väder det blev rena snöstormen, i år ska det bli en riktig vinter verkar det som. I går var L-G och jag och överaskade Malin som hade hopptävling på klubben. Hon blev så nervös när vi var där så det gick inte så bra. Men det är bara att träna på gumman, hon har inte någon lätt häst att rida det vet vi ju. Men det är ju några månader kvar innan det är dags för tävlings säsongen. Men visst är de fina tillsammans Malin och Desmond, eller hur?

   
Härnösand                             Matfors                           Kramfors

Idrottsgalan

Har nyss sett på Idrottsgalan på Tv, vilka fantastiska idrotts män och kvinnor vi har i detta land. Man blir verkligen imponerad och lite rörd att se vad de kan fokusera och kämpa för sin idrott. Jag minns mina ungdomsdagar som skidåkare i Söråker då min käre far jagade mig runt i spåren. Jag var nog ingen fajter precis hade inte det lilla extra som man nog måste ha för att bli något. Men min pappa han älskade att cocha mig, valla skidor, skjutsa mig runt på olika tävlingar och alla läger som han alltid följde med mig på. Men jag tog en och annan guld medalj i alla fall. Ja det var tider det. Glömmer aldrig när jag lyckades bryta bägge skidorna i den hemska backen i Söråkers spåret då jag krockade med min farbror Edvin. Jag hade en stor skräck för att åka i backar, ramlade nästan jämt. Och inte blev det bättre av att pappa alltid stod och hejjade på mig i slutet av en backe, ramlade jag inte så var jag säker på att  vinna. Det var tider det. Var och tittade runt i Söråker på lunchen häromdagen, gick då med hundarna till elljusspåret och den berömda backen och helt otroligt backen hade krymt, den var inte alls så hemsk och brant som jag tyckte när jag åkte där som liten. Så hade de dragit spåret lite annorlunda så man åker inte nerför denna backe längre.

Kaffe

Sitter och väntar på att kaffebryggaren ska puttra färdigt, morgon kaffe ett måste vad skulle man göra om det inte fanns kaffe. Speciellt på morgonen till tidningen måste det vara en kopp... Ja då var det söndag då. Var på hockey i går igen andra lördagen nu för min del. Det är ju jätte roligt, det har ju gått bra för Timrå och det är nog min förtjänst. Så nu tycker min man att jag ska gå på varje match för då vinner dom. Ja vi får väl se så länge det är gratis så är det okej. Efter matchen överaskade jag L-G med att bjuda honom på middag och öl på Olearys, Janne följde med också. De har ju billig öl på match dagar om man är supporter så jag hade bestämt med min bror att vi skulle komma dit, de hade sett matchen där. Super god mat har dom så vi vart sittande där tills halv 10. I kväll blir det visning hos Eva, hoppas för hennes skull att den blir bra. Nu har kaffet puttrat färdigt nu måste jag gå..


Kallt

Burr varför denna kyla??? Jag  tycker inte om när termometern sjunker under 10grader. Då blir allt jobbigt, att gå långpromenader med hundarna. Händerna  och kroppen fryser till is. Bilen blir jättetrög måste ha motorvärmare för att må bra.... Det blir stora bekymmer vart hundarna ska vara på dagarna, för kallt att sitta i hundgården. Det blir bara problem när det är så här kallt. Nej nu måste det få bli vår snart, jag längtar tills det blir ljusare (fast det har det ju blivit) men framför allt varmare. Jag älskar våren den är faktiskt bättre än sommaren, blommor och fåglar finns det någe bättre på våren efter en lång och kall vinter.

       
Påskliljor vid Merloslott       Inter & Maze                      Våran damm
         
Bofink                                  Blåsippor                            Vitsippor

Förkyld

Typiskt, typiskt att jag skulle åka dit på förkylning nu också... Dessa små människor har väldigt starka baciller. De nyser, snorar, hostar mest hela tiden och det fixade inte jag. Efter 4 dagar så åkte jag dit. Nu har jag ont i halsen, näsan värker, kroppen skriker av smärta, och lite feber. Men jag tar Ipren och har sovit mest hela kvällen så jag jobbar nog som vanligt i morgon. Tuff arbetsdag 7,30 - 16,00  hem och sedan tillbaka tills 17.00 möte till kl 19.00. Jag längtar tillbaka till mitt gamla jobb. Hur ska det gå, dagarna känns väldigt långa men det är bara att bita ihop, jag har ett jobb i allafall. 

Lite väl magstarkt men ganska häftigt, eller hur?


Söndag kväll

Då har denna helgen gått, skönt med en hel arbetsvecka framför. Börjar 9 i morgon lite sovmorgon då men jobbar till 17.00 i stället. Har inte gjort något särskilt i helgen men var på hockey i går kul,Timrå vann över Djurgården med 4-2. Åt på resturang när vi åkte hem mysigt,  Janne och Christina var med oss. Det blev pizza för dem och sallad för mig. Efter det följde de med oss hem och drack kaffe och glodde på TV. Har även varit ute en hel del med mina älsklingar. Det är toppen att gå på skoterspåren, man kan gå långt om man bara vill och orkar.

                        

Blåste en hel del i morse Inter den busen hade fullt upp att jaga löv.
Var även till syrran i kväll och hälsade på, har inte varit där sen före jul. Det var skoj deras Winston har opererats i veckan men var nu helt okej.

Första dagen på jobbet

Ja nu börjar mitt nya liv. Slut på att jobba i skolans värld. Heja dagis och de minsta barnen. Nu ska jag byta blöja,snyta barn, mata dem, titta på när de leker, trösta dem när de är ledsna. Så kommer mina dagar se ut tills jag får pension om 20 år pusst. Fast jag tycker att det gått bra ändå,det kommer nog att bli bra,ungarna är ju alltid härliga oavsett ålder.


Vardag igen

Äntligen.....Nu har jag städat bort julen, har gnott på i två dagar så nu är jag helt slut. Var även på mitt nya jobb igår och hälsade på. Det blir nog jätte bra tillslut, verkligen fint och mysiga avdelningar och så kände jag flera av de som jobbade där. Har gått utb. med en av dem. I morgon börjar jag 8-16,30 det känns tufft för mina hundar, vet inte hur jag ska lägga upp det med dem. Det blir ju tråkigt för dem att vara hemma ensam i 9 tim, och ligga i bilen är ju inte heller okej. Det är bara de här 3 dagarna sedan går ju Mathias i skolan då går han ut med dem han går ju inte så länge på dagarna. Han jobbar nu 3 dagar så jag får se om de följer med mig, beror på hur kallt det är ute. I går natt var man ju tvungen att titta på J VM, en katastrof, vilka jävla domare, jag var så arg hur kunde de bara tillåta att Canada fick göra som dom ville. Tycker synd om de Svenska killarna de gjorde bra i från sig. Canada var ju faktiskt snäppet bättre och så hade de tur. Men att Timrå Ik slog MoDo det var skönt i allafall. Nu är det bäst att gå och knoppa, jobb i morgon.


Julgransplundring

Nu är det slut på julen för min del, nu ska den bort. I morgon ska jag börja tänkte jag. Det tar sån tid att ta fram men då finns ju glädjen där och förväntan även fast man är gammal :-) men det är jättetråkigt att ta bort allt. Jag vill ha nya gardiner och blommor och krukor. Men de jag har får duga, jag älskar att köpa gardiner skulle kunna byta varje månad men det går ju inte och dyrt är det också. Det blir tråkigt att ta ner våran ute belysning vi har i år verkligen haft ett jättefint hus med all belysning på buskar och träd m.m. min käre make tycker om att fixa med belysningar och tycker om när det är upplyst ute. I dag har vi haft lansering det blev verkligen lyckat, mycket folk kom fast det var svin kallt i morse 18grader stod termometern på när jag klev upp. I våran lokal på ett välkänt berg var inte värmen påslagen tror det var 10 grader där jag var helt stelfrusen när jag kom hem vid 19.00 tiden. Nu är alla taggad att jobba på hoppas jag. I morgon ska jag till mitt nya jobb, spännande. Jag hoppas och vill verkligen att det ska kännas bra. Orkar inte känna mig besviken och bitter längre, det finns ju inget jag kan göra åt situationen.

      

Heja Sveriges småkronor

    
Mikael Backlund                  Johan Backlund

Vilken match, jag var så nervös så det var inte sant. Vilket lag Sverige har nu i Junior VM. Nu blir det final för deras del och vilken tur att de slog Slovakien som var helt klart de sämre laget. Det har blivit en hel del hockey i dag, först Timrå mot Rögle som då Timrå losade tyvärr.Men där var det en Backlund som var bra i allafall. I Sveriges småkronor var det också en Backlund som blev bästa lirare.Det är ju så att man blir lite stolt att heta Backlund som jag faktisk hette innan jag gifte mig och fick namnet Rönnberg. Min bror heter ju Backlund så han påstod att vi måste vara släkt med dessa på något vis. Dagen i övrigt har inte bjudigt på något speciellt, gick en sväng med hundarna till Hagalid och hälsade på pappa men burr vad kallt det var 11grader fast solen sken så det var skönt ändå. Såg Timrå matchen hos Janne & Kristina och köpte en pizza och sallad till mig när vi åkte hem. I morgon är det lansering så då får man inte sovmorgon, ska vara där kl 10 så det blir att kliva upp 8.00 bäst att vänja sig det är ju jobb snart som gäller. 

Nytt År

Gott Nytt År....
Ja hoppas det blir gott. Har inte börjat så bra i alla fall för min del.
Vaknade med migrän och det berodde inte på att jag hade druckit för mycket alkohol.
Nej jag var som vanligt nästan helt nykter förutom ett litet glas Bailys.
Jag tror det var skidåkningen som jag gjorde på nyårsaftons morgon som tog musten ur mig.
Gissa om jag har träningsvärk. Ont i nacken, armarna, ljumskarna och benen.
Nu måste jag ta igen mig i morgon och ta en promenad bara. Hundarna har varit helt underbara i dag bara sovit liksom oss andra i familjen. Men det var härligt att åka skidor så det var defenitivt inte sista gången jag gjorde det. Vovvarna tyckte också det var kul att springa efter mig i djupsnön, de var helt slut efteråt.
Nyårs kvällen i övrigt gick lugnt till, bara min äkta hälft blev en aning förfriskad. Vi åt gott och speladekort och ett spel som heter Lika par leka bäst, jätte roligt men det var hockey på TV samtidigt så det blev dålig konsentration på parspelet. Men jag och gubben vann i alla fall.
Sedan blev det efterätt glass och hallon som gästerna hade med sig.
Vid tolvslaget så var det ju massor med fyrverkerier som våra kära grannar bjöd på. Tack för det kostade säkert massor. Maze spran omkring och skällde på allt som small och Inter fattde inget.
Jag hade radion på i köket med full volym så det hjälpte till lite så att hon inte hörde allt.
I morgon ska jag åka till stallet och mocka åt min kära dotters häst hon har inte tid, det var länge sedan jag var där saknar hästana lite grann.
Det luktar så gott i stallet och de är så mysigt att gosa med Desmond.
Nu ska jag sova lite igen om jag kan.
Har ju sovit nästan hela dagen.

   
Malin på Näset                  Malin hemmatävling   Jag Malin och Desmond

RSS 2.0