Stockholm

   

Det var denna lilla tripp till huvudstaden. Vi åkte först på en kryssning till Åbo, sen tre dar i huvudstaden. Vädret var helt otroligt bra, på färjan över til Åbo kunde vi sitta ute och se den vackra skärgården. Sedan en god middag och goda drinkar så var kvällen till ända.

   

De andra dagarna i Stockholm gick åt till att shoppa, gå på museum (Titanic) äta gott och dricka gott :-) och en kväll var vi på Solvalla och spelade på hästar, jag och L-G spelade stort vi satsade 10:- på favoriter och de vann mest hela tiden så vi gick med vinst ca. 30:- i varje lopp. Vi bodde på hotell i Sundbyberg så det blev pendeln till city varje dag. Var även och vandrade runt i gamla stan, och fikade på konditori. Det blev en hel del äta och dricka så nu blir det hårda tag. Skönt att vara hemma igen. Det var två som blev väldigt glada att vi kom hem, Inter och Maze hade Mathias haft hand om, han var nog lika glad han när vi kom och tog över dogsen.

Semester

Nu äntligen har jag semester..... Vad ska man hitta på??? Sova...Sola...Slappa...Shoppa... allt på SSSS nej skämt å sido jag ska STÄDA..... har inte haft tid, ork, lust till detta så nu jävlar. Det ska ju bli dåligt väder nu i veckan så då spelar ju det ingen roll i alla fall. I onsdags var det Gatufesten jätteskoj. Vi åkte in redan kl. 17 för att crusa runt i Lincoln med Eina och Tobba. Vilken värme 29 grader på kvällen som att vara i Turkiet sjukt varmt men härligt. Sedan träffade vi Janne och Kristina och Ante och Ellenor tror jag hon heter, vi hade beställt bort på Sju kryddor så där avnjöt vi en super god middag (dyrt).
Sedan var det Gatufest med div uppträdande Rydell och Qvick fick torget att koka vi stod längst fram och rockade loss.
Det blev en lyckad kväll vi åkte runt i natten nercabbat och bara njöt av den svenska sommaren tills kl 3 på natten, somnade halv 4 och upp två timmar senare jag började kl 7.00 heja vad trött jag var.... Lite bilder från natten.....


RSS 2.0